Stalen deuren op maat

Bereken makkelijk en snel je prijs met de calculator. Maatwerk voor deuren van metaal was nog nooit zo gemakkelijk en snel!

 Van Metaal weet waar jij naar op zoek bent. Een snelle, makkelijke manier om stalen deuren op maat te bestellen. Met onze calculator heb je direct een prijs in beeld en kom je niet voor verrassingen te staan. Kies simpel en gemakkelijk voor de gewenste poedercoating en het gewilde profiel, de calculator doet de rest. Prijzen worden getoond exclusief BTW. Wel zo makkelijk, dan weet je als ondernemer direct waar je aan toe bent.

Ook grote afname van stalen deuren op maat is mogelijk

Van Metaal is vooral interessant voor ondernemers die grote partijen willen afnemen. Maar ook voor enkele afnames ben je van harte welkom. Mocht je als particulier interesse hebben in stalen deuren dan is het wellicht interessanter om bij Nesalk een kijkje te nemen. Nesalk is het zusje van Van Metaal en ingericht voor de consument in plaats van voor de ondernemer. Uiteraard ben je als ondernemer ook van harte welkom om bij Nesalk je bestelling te plaatsen.

Heb je specifieke wensen die niet bij de productbeschrijving te vinden zijn? Neem dan contact op. Bij Van Metaal denken we graag met je mee en is niets onmogelijk. Kan niet, bestaat niet.

We hanteren een levertijd van drie weken

Van Metaal gaat direct voor je aan de slag om je stalen deuren op maat te produceren. We hanteren een levertijd van drie weken. Je kunt je bestelling ophalen bij onze werkplaats, maar het is ook mogelijk om je stalen deuren te laten bezorgen. In dat geval worden er verzendkosten berekend. Vanwege de drukte kan het iets langer duren dan dat je van ons gewend bent. Mocht de levertijd langer duren dan verwacht, dan brengen we je hiervan altijd op de hoogte. Wil je zeker zijn van de levertijd wanneer je een bestelling plaatst voor stalen deuren op maat? Neem dan contact op via de button rechtsonder in je scherm.

Iedere bestelling is maatwerk en custom made

Van Metaal onderscheidt zich graag en speelt in op de behoefte van de klant. Met een calculator kun je direct je prijs berekenen en kom je niet voor verrassingen te staan. Wanneer je een bestelling plaatst op vanmetaal.nl ga je een overeenkomst met ons aan en accepteer je de algemene voorwaarden. Zoals te lezen is in onze algemene voorwaarden is iedere bestelling custom made en het is daarom niet mogelijk om in aanmerking te komen voor het retourneren van bestellingen. We adviseren daarom om met de juiste precizie je stalen deuren op maat te bestellen zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Mocht je per ongeluk een fout in je bestelling hebben gemaakt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om je bestelling te wijzigen. Weet je niet goed hoe je zeker kunt zijn van de afmetingen van je stalen deur op maat? Bekijk dan de tips & tricks op onze adviespagina. Begrijp je aan de hand daarvan nog niet helemaal wat de bedoeling is? Neem dan contact op, we helpen je graag!